Telefoon

06-53900136

Openingstijden

ma t/m vr: 13 - 18 | za: 10 - 17

Sanjeevini healing en reiniginsgmethode 
eenvoudig, goedkoop en zonder enige bijwerking

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met het fenomeen Sanjeevini en het raakte mij direct in het hart. Sanjeevini’s zijn geconcentreerde gebeden voor genezing en welzijn en reiniging van energieën die niet met ons resoneren. Het uitgangspunt is om deze gratis aanbieden aan de mensheid. Ik ben groot voorstander van de zelfredzaamheid van de mens, niet afhankelijk van dure en soms onbereikbare methoden.

 

Het mooiste zou zijn dat we helemaal zonder financiën zouden kunnen leven, maar dat is nu vooralsnog helaas niet haalbaar. Het antwoord ligt denk ik in een andere hoek, het gaat om de intentie! Als u en ik iemand proberen te helpen is het allerbelangrijkste wat de grondgedachte is: is het vanuit de ziel een wens om de ander te helpen en is het daarnaast fijn dat u ook uw boodschappen kunt afrekenen, of is het ten eerste een manier om veel geld te verdienen en best fijn om iemand te helpen, (ego)?

Ik wil hier wel duidelijk maken dat voor de professionals die met deze methode werken, echter niet haalbaar is om de methode gratis toe te passen, omdat zij zelf ook hebben moeten investeren in de studie hiervan en daarbij het reinigen van panden, gronden en zaken nogal veel werk, tijd en energie vergt. De sanjeevini kaarten zijn wel gratis verkrijgbaar mits men eerst leert hoe deze te gebruiken.

Verbetering van het helingsproces

Laten we teruggaan naar de sanjeevini’s. Poonam Nagpal, afkomstig uit Delphi-India, is de grondleger van de Sanjeevini-methode. Zij hielp haar patiënten met radionische apparaten. Dit was echter veel te duur om aan studenten en doktoren uit te delen. Poonam wendde zich tot de godheid en smeekte om een programma waar eenieder mee zou kunnen werken. Haar wens werd gehoord en daaruit is de Sanjeevini methode geboren. De methode behelst zeer gerichte genezingsgebeden voor lichaamsdelen en andere ziekten om te genezen. Ieder Sanjeevini gebed is symbolisch voorgesteld als een Sanjeevini
Healing Card. Op dit moment zijn er 60 Sanjeevini’s gericht op lichaamsdelen of functies en 264 sanjeevini’s gericht op ziekten, symptomen of belangrijke mentale en spirituele uitgangspunten. Sanjeevini’s zullen altijd helpen op een positieve
manier zoals gebeden altijd doen. De Sanjeevini’s kunnen worden gebruikt, samen met elk ander systeem van genezing. Sanjeevini’s verbeteren het helingsproces van elk systeem van genezing. Een gesteldheid van: “Uw wil geschiede” is de beste.

Ontspannen concentratie
Nu kun je er tegelijk ook ziekteverschijnselen mee behandelen, de 264 ziekte sanjeevini’s zijn zeer uitgebreid en een combinatie van meerdere symbolen is heel normaal. Paar jaar geleden is er door Mathijs van de Stroom een apotheekkaart opgesteld waar 256 ziekten en symptomen mee kunnen worden verholpen. Er is niet alleen aan ziekte of onbalans gedacht, ook de prachtige “innerlijke vrede en kosmische kracht” zijn werkelijk juweeltjes! Wil je iets doen voor moeder aarde is “grondverbetering” bijvoorbeeld een aanrader. Daarnaast kun je met de kaart ”entiteiten” huizen, panden en zaken reinigen. Je kunt werken met plattegronden en foto’s, als het de rechtvaardigheidstest doorstaat is het werkzaam en kun je geen fouten maken. De Sanjeevini’s zijn geconcentreerde gebeden die alleen bedoeld zijn om de eigen vitale krachten te doen ontwaken. De rechtvaardigheidstest is zoiets als het hanteren van een mes; je kunt er brood mee snijden of een patiënt opereren, maar ook iets heel erg mee vernielen of vermoorden. Belangrijk is een ontspannen concentratie tijdens het prepareren van de dragers, ook is een mooi muziekstuk als Gayatri Mantra een welkome aandacht en intentieversterker.

Neutralisatie kaart De methode behelst ook een neutralisatie kaart, deze is op heel veel vlakken in te zetten. Ik gebruik deze kaart bijvoorbeeld om mijn drinkwater en supplementen mee te reinigen en mijn huis beschermen van alle stralingen van mobiele telefoons, wifi en ect. Verder is het een heel goed idee om je dekbed eens op de neutralisatiekaart te leggen. Al die verstorende frequenties die zich door de jaren opgehoopt hebben worden eruit gehaald. Bij mensen met een ziektepatroon is dit heel erg belangrijk om te doen, de ziektefrequentie blijft in het dekbed “hangen” en helpt je zo niet echt naar een gezond leven. Daarna kun je eventueel de genezende frequenties laden in het dekbed.

Dat doe je zo: kopieer via de kopieerkaart in het boek de helende frequenties die je gemaakt hebt voor jezelf, of een ander (input) naar een afgedrukte foto van het dekbed (output).
Dat is heel gemakkelijk om te doen en daarmee zet je de genezende gebeden in het dekbed. Heel handig, je hoeft niet steeds de druppels in te nemen.
De rij met mogelijkheden is eigenlijk onbegrensd, de neutralisatiekaart is in alle formaten uit te printen en als zodanig ook te gebruiken. (lamineren is handig) Denk aan 2e hands kleding, denk aan voedsel, neutraliseer je ramen, je muren, noem maar op!
Mijn ervaring met sanjeevini’s is heel positief, ik heb toch wel een groot aantal personen geholpen met deze methode. Heel goede resultaten heb ik behaald met vrouwen in de overgang, het werkt echt super. Ook kwam ik bij mijn kapster die de oorlog meegemaakt had en daar nog zeer ernstige trauma’s aan beleefde. Ik vroeg of ik iets mocht maken voor hem, “nou, ik heb al zolang en zoveel pillen, dat werkt vast niet.” Toen ik een maand later terugkwam vertelde hij tot zijn eigen verbazing dat zijn klachten voor 75% opgelost waren, een maand later vertelde hij dat zijn rug ook geen pijn meer deed!

Ik heb sanjeevini ook bij diverse ondernemers toegepast, laatst bij een zaak in Amsterdam, de onderneemster had de zaak een paar maanden maar draaide niet genoeg omzet, terwijl haar winkel in een drukke straat was gevestigd met veel passanten, maar haar winkel viel niet op. Ik heb met haar toestemming haar hele pand gereinigd, 3 weken later belde ze mij vrolijk op en vertelde dat ze het nu zo druk had dat ze nieuw personeel moest aannemen om de drukte aan te kunnen.  De mogelijkheden zijn teveel om op te noemen, als je maar de onbegrensde kracht van het universum kent en gelooft!

Lossen alle ziekten op?
Niet altijd natuurlijk. Als de persoon (onbewust) gehecht is aan de ziekte door de aandacht of het onverwerkte patroon wat hij of zij bij zich draagt zal genezing uitblijven of slechts van korte duur zijn.
Soms duurt het gewoon wat langer om de frequenties hun werk te kunnen laten doen, het kopiëren naar een dekbed is hierbij erg behulpzaam gebleken, na een tijdje besef je opeens “hé, ik kan weer beter zien” of “ja, nu is het weg, ik had het eigenlijk niet eens door.“ Kinderen en dieren hebben geen raamwerk waar ze hun ervaringen aan spiegelen, de werking zal bij hen zeer goed zijn.
Sanjeevini helende trillingen: “een spirituele geneeswijze die de helende krachten van het eigen lichaam doen ontwaken.” De goddelijke kracht is onbegrensd en onbevooroordeeld! Zodra je de sanjeevini symbolen gaat gebruiken, zorg dan voor de juiste innerlijke houding en een oprechte intentie.

Recommended Articles